Темите и гостите в сутрешния блок в понеделник от 6.20 ч. по NOVA

"Здравей, България" в понеделник разглежда темата: Без договорки с прокуратурата и без отмяна на доживотната присъда при убийства! Какви мерки ще предприеме държавата след случая в Русе? Говори вицепремиерът Красимир Каракачанов. В предаването ще видите още:

Посегателство срещу журналист! Подпалиха вход на жилищен блок, в който живее фоторепортер. Какви са версиите му за палежа?

История за продан! След смяна на собственици и серия от ипотеки, ще успее ли държавата да спаси къщата на Яворов в София?

Блокада на път с рекорден брой свлачища и протести заради тях. Румен Бахов показва този пълен абсурд.

Такса "Пластмасова чаша" в европейските ресторанти и хотели. Ще плащат ли и клиентите у нас, ако ядат и пият от съдове за еднократна употреба – отговорите в "На твоя страна".

6 хиляди километра на три колела. Семейство от Лондон тръгва на обиколка в Европа в памет на дъщеря си.

Скандали и футбол! Кои са претендентите за "Златната топка" и как някои от тях се озоваха на кориците на жълтите издания? На живо от Париж.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България" в понеделник, 15 октомври, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.