Темите и гостите в сутрешния блок в четвъртък от 6.20 ч. по NOVA

Сутрешният блок “Здравей, България“ на 15 ноември, след като всяка десета проба на гориво в България е с отклонение, търси отговор на въпроса “Можем ли да искаме обезщетение, ако повредим колата си с некачествено гориво?”. Отговорите в “На твоя страна” с Георги Георгиев. В предаването ще видите още:

За протестите, тежката корона на управлението и стабилността на държавата -  говори Росен Плевнелиев, президент на България от 2012 до 2017 г.

Защо опозицията поиска независима проверка на пътищата и хвърлят ли протестите държавата в хаос? Разговор с Кристиян Вигенин от БСП.

Капан за млади жени: сутеньори подмамват момичета за филмови продукции и ги превръщат в проститутки. И още: Как звездата от сериала “Откраднат живот” Ралица Паскалева сигнализира ФБР за американец с криминално досие,  представящ се за филмов продуцент.

За първи път в ефир: Гергана Малкоданска за трудното начало на едно майчинство и борбата в името на недоносените деца на България.

Инцидент в София: Жена пропадна в необезопасена шахта и се контузи. Отговорът на общината –на живо в предаването.

На живо преди очакваната зима: Дрифт пилоти проверяват шофьорските ни умения в зимни условия с предварително създадени критични ситуации.

Масова сеч в десетки села. Благой Бекриев по следите на бракониерите

Само десетилетие преди да навърши сто години, търновски адвокат продължава да работи с клиенти. Срещаме ви с невероятния живот на Йордан Минчев.

Кой е най-ветровитият парк в света? Живко Константинов ни отвежда на уникална разходка в далечната Патагония.

Коментирайте темите на Facebook страницата на предаването, а отговорите на въпросите ще научите само в "Здравей, България"  в четвъртък, 15 ноември, от 6.20 ч. по NOVA. Дискусиите, коментарите и новините в "Здравей, България" можете да слушате и по Радио NOVA NEWS в София, Велико Търново и Кюстендил.