Лентата се завръща с добри отзиви от критиката

Българското предложение за "Оскар" за чуждоезичен филм "Вездесъщият" може да се похвали с успех зад океана. Илиян Джевелеков и Велислав Павлов гостуваха в студиото на "Здравей, България" броени дни след представянето на лентата в Лос Анджелис. Там те разкриха какво е било усещането да представят филма там, както и какви са били впечатленията на публиката. 

"87 държави са излъчили филми за участие в селекцията за чуждоезичен и "Вездесъщият" е един от тях. Около 400 човека от гилдията ще гледат филмите и ще дадат своята оценка. Борбата е възможно повече от тях да видят нашия филм" - коментира режисьорът Илиян Джевелеков. 

"На една от прожекциите имахме и среща със зрителите и много от тях коментираха, че филмът е наистина много добър" - пък сподели Велислав Павлов, който влиза в главната роля във "Вездесъщият". 

Екипът на "Вездесъщият" даде интервю за холивудска медия (ВИДЕО)

Филмът вече е видян от голяма част от гласуващите членове на филмовата академия. Отзивите до този момент са изключително добри. “Вездесъщият” получава много високи оценки и комплименти за продукция на световно ниво.

БЪЛГАРСКИЯТ КАНДИДАТ ЗА ОСКАР: "Вездесъщият" с много добри отзиви в Лос Анджелис