Мардин влиза в къщата на тринайсетте избраника

Мардин се сблъсква със силата на тринайсетте избраника. Според една история във всеки човек се крие и светла, и тъмна страна. Каква е тъмната страна на физика не пропускайте да видите в новия епизод на "Канага" първо във Vbox7.com.

Последното видение на Мардин го отвежда до древна къща в Италия. Поверие гласи, че това е къщата на тринайсетте избраника. Техните песни възпяват земята и ѝ помагат да се излекува от злото. Но какво е общото между тях и младия учен?

Преживявайки поредното видение в къщата, един от тринайсетте избраника се явява на Мардин и му дава нова следа. Тя отвежда физика до магическа местност с червена пръст и дълбоко езеро. Доближавайки се до водата, Мардин забелязва, че група от хора изпълняват странен ритуал. Какъв е той и кои са тези хора, вижте първо във  Vbox7.com.

След края на ритуала младият учен разговаря с непознат мъж от групата до езерото, който се оказва приятел на изчезналия му баща. Мъжът разказва история за силата на водата и връзката ѝ с всяко живо същество. Но как водата ще помогне на Мардин да открие баща си?

Проследете вълнуващото пътуване на Мардин и новите му приключения в новия епизод на "Канага" само във Vbox7.com.

Може да следите "Канага" всяка сряда във Vbox7.com.