Гледайте "Търсенето на Дори" от 13.00 ч. и "Палави мамчета по Коледа" от 22.00 ч.

Забавни моменти и приятни емоции за цялото семейство предстоят с премиерните филми тази събота по NOVA. В 13.00 ч. симпатичната и вечно забравяща рибка от "Търсенето на Немо" ще се отправи на свое собствено щуро приключение в анимацията "Търсенето на Дори". Дори внезапно си спомня, че има семейство, което вероятно я търси и потегля незабавно с приятелите си Немо и Марлин. 

"Исках да разбера дали, ако очарователна и разсеяна рибка отново се загуби, ще бъде добре и ще може да намери пътя към дома. В края на търсенето на Немо бях сигурен в това. И тогава разбрах, че имам нов сюжет“, споделя режисьорът на лентата Андрю Стантън.

Дали приятелите, с които се запознава за втори път, ще я отведат до дома ѝ, или паметта на Дори завинаги е заличила спомените ѝ? Кои са нейните родители и къде се е научила да говори на езика на китовете? 

Във втората премиера за деня от 22.00 ч. по NOVA пък "Палавите мамчета по Коледа" ще се завърнат безкрайно стресирани от цялата подготовка за Коледа. Трите недооценени майки - Мила Кунис, Кристен Бел и Катрин Хан ще трябва да срещнат високите очаквания и предизвикателства на празника и да създадат незабравимо изживяване за семейството си. И всичко това докато забавляват и се грижат за трудните си майки. 

Ще успеят ли мамчетата да се справят с коледното напрежение и очакванията на майките им? Или внезапно ще назрее бунт срещу всичките очаквания покрай празника, обединявайки ги в защита на интересите си? 

Не пропускайте да видите премиерните филми "Търсенето на Дори" от 13.00 ч. и "Палави мамчета по Коледа" от 22.00 ч. по NOVA.