Припомнете си приключенията на красавицата в риалитито днес от 18.00 ч. по NOVA

Комедия, драма и екшън очаква зрителите в риалити експеримента „Мис Пепеляшка” тази неделя по NOVA. Два крайно противоположни свята ще се сблъскат, когато кукла от плът и кръв – Габриела Радославова, заменя безгрижния живот с предизвикателствата на селския труд, а едно обикновено момиче ще разбере, че славата също иска своите жертви.

Сблъсъкът на ценности ще започне, още преди двете героини да стигнат до своя нов дом. Луксозно, комфортно и приказно – такова ще бъде пътуването на обикновеното момиче към нейния непознат живот. Не това обаче очаква жената с най-впечатляващи устни, спечелила си прякора „Мис Джуки”. Изтощително, безкрайно и кошмарно ще бъде началото на нейното приключение. Тя ще пътува повече от пет часа – ще се срещне с особеностите на междуградския транспорт, ще пътува на автостоп и дори времето няма да бъде на нейна страна – какво по-хубаво от това да те вали сняг, докато мъкнеш куфара си с луксозни дрехи по калните пътища. Това обаче ще се окаже само лека загрявка преди сблъсъка й с истинския живот на село.

Как се копае дупка с над 10-сантиметрови токчета и може ли една кукла да цепи дърва? Защо банята не е шега и как кошер с пчели ще я накара да побегне с писъци? И докато за обикновеното момиче всички тези задължения са лесна игра, в безгрижния свят, в който ще попадне, тя ще се изправи пред дилеми от съвсем друг характер... като например, би ли направила корекция на своите устни.

Кой ще оцелее в този експеримент? Кой ще издържи на изпитанията и кой откровено ще признае, че не може да се справи? И най-интересното – какво ще си кажат двете героини, когато накрая застанат лице в лице? Не пропускайте „Мис Пепеляшка” днес от 18.00 ч. по NOVA.