Актьорът разказа за работата си в „Плюс – Минус. Коментарът след новините”

„Надявам се, че историята между Кръстева и Цонев ще има положителна развръзка в „Откраднат живот: Любовта лекува”, сподели Владо Пенев за своя герой в най-успешната българска медицинска драма при гостуването си в „Плюс – Минус. Коментарът след новините”.

„Любовта няма възраст. Тя е за всички и винаги има чар. Може да бъде преживяна на всяка възраст. Когато си млад,  може да пропуснеш възможности за любов от разсеяност или амбиции, а в зряла възраст цениш всеки миг, всяка секунда, всеки жест и детайл. Има желание да го изживееш пълноценно и докрай”, смята актьорът.

Диана Димитрова: Д-р Огнянова преминава през всякакви катаклизми в „Откраднат живот”

„За тези неща, които засягат фундамента на съществуването на човека винаги трябва да се говори. Винаги се говори за любов, за смисъла на живота, за вярата. Трябва да се говори кое е грешно и кое – не, кое е красиво и кое – грозно. По тези теми трябва да се правят пиеси и филми. В този смисъл представлението на „Братя Карамазови” в Народния театър е за съвременния човек. Всяко класическо произведение трябва да се разглежда в контекста на днешния ден”, разказа Владо Пенев.

„Братя Карамазови" с премиера в Народния театър на 16 април

„За мен тази постановка е нещо специално, защото тук в театъра много рядко работим с толкова високи текстове, които са образец за гениалността в човечеството. Когато се докосваш и изследваш нещо такова, то ти дава предимство и осмисля по някакъв собствения ти живот. Надявам се хората, които дойдат да го гледат, по същия начин да преосмислят собствения си живот и да почувстват нещо добро”, сподели актьорът, според когото моментното възраждане на театъра в България се дължи на съвременните технологии и желанието на хората да бъдат свидетели на „живото изкуство”.

Не пропускайте „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторник до четвъртък от 20.00 ч. по NOVA.

Актуални новини за сериала ще откриете на уебсайта на сериала на NOVA и на официалната страница на "Откраднат живот" във Facebook, а епизодите можете да видите само в NOVA PLAY.