Инспектор Пламенов и неговият спец екип са единствената надежда, а как ще приключи спасителната им мисия, гледайте тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

В двойния епизод тази вечер ще си припомним поредната важна мисия, с която се заема екипът на Пацо – промишлен шпионаж и разкриване на мрежа за търговия с химически оръжия. Колоритните полицаи отново ще забъркат уникална история  в техния „автентичен стил“. Куфарче пълно с опасни вещества, счупена епруветка с бубонна чума, глобална заплаха от унищожение на света и спасителен план са само част от предизвикателствата, които очакват Пацо, Калата и Крис, тази вечер в 21.00 ч. по NOVA.  

Точно преди да заловят търгуващи със серуми и плазми без патент, всичко се обърква, защото Крис влиза в любовна афера със съпругата на заподозрения. Значката и пистолета му остават в къщата им. Дали мачото ще успее да си ги вземе обратно незабелязано – предстои да разберем съвсем скоро.

"Полицаите от края на града" са по следите на трафиканти на изкуство тази вечер по NOVA

В момент на радост, че са на път да блеснат в службата, Пламенов и спец екипът му изпускат епруветка с „бубонна чума“. Те са решени на всичко, за да спасят света… дори да се маскират като терористи, за да алармират за надвисналата опасност чрез медиите.

И докато полицаите са заети със спасяването на човечеството, Джиджи е на път да намери любовта на живота си. Той е млад, красив, изглежда много влюбен в нея и има обещаваща кариера в киното. Проблемът е, че жанрът, в който се развива, е доста притеснителен.

Приемат Пацо в болница "Св. Кирил" в епизода тази вечер на "Полицаите от края на града"

Не пропускайте да видите как само за няколко часа от трима нищо и никакви полицаи, Пацо и неговите хора ще се превърнат в конници на апокалипсиса и в спасители на човечеството. Как ще приключи спасителната им мисия и ще успеят ли да „блеснат“ – гледайте тази вечер в „Полицаите от края на града“ от 21.00 ч. по NOVA.

*”Полицаите от края” на града е комедия, в която персонажите и техните действия нямат нищо общо със сериозната работа на служителите на МВР.