Геро в ролята на инспектор Пламенов влиза под прикритие като "едра риба" в сърцето на мафията, а как ще приключи тази мисия, гледайте тази вечер от 21.00 ч. по NOVA

В двойния епизод тази вечер ще си припомним как Калин Сърменов влиза сред звездния каст на комедийния полицейски сериал. Отново ще видим комични перипетии в личен и професионален план, в които инспектор Пламенов и екипът му се забъркват, в опит да запазят в тайна от най-близките си своята секретна мисия. Как ще се развие мисията под прикритие, гледайте тази вечер в "Полицаите от края на града" от 21.00 ч. по NOVA.

„Полицаите от края на града“ спасяват света от смъртоносен вирус тази вечер по NOVA

Тачо Поляков – Поляка  (Калин Сърменов) е един от най-търсените хора в държавата, замесен в пране на пари, продажба на оръжия, няколко поръчкови убийства и още много съмнителни сделки. Полицията го наблюдава от дълго време, но няма доказателства. По стечение на обстоятелствата инспектор Пламенов става негов "приятел" и от Министерството решават да се възползват и да го внедрят като „къртица” в строго секретна операция. Той ще трябва да го играе "едра риба" и за целта се сдобива със скъпа кола, маркови дрехи и 60 000 евро джобни. Мечтата му да се храни със  скариди, миди и омари може да се превърне в реалност, но на каква цена?

"Полицаите от края на града" са по следите на трафиканти на изкуство тази вечер по NOVA

И докато бавно прониква в сърцето на мафията, Пламен Пламенов е на път да се превърне в милионер и да осигури мечтания живот на семейството си. Точно когато пиленцето на щастието е готово да кацне на полицейското му рамо, печелейки големия джакпот от Лотарията, той забравя да пусне числата. Дамите от фамилията обаче са разколебани в неговата версия и Джиджи (Милица Гладнишка) заедно с  Нели (Стефания Колева) подготвя план - да открият парите и да изобличат Пацо.

Верните бойни другари на Пацо - Крис и Калата - също го подозират в злоупотреба и в опита си да опазят доброто име на своя шеф и приятел ще забъркат нова сложна схема с неочакван край. Междувременно любовният триъгълник между Крис, Силвия и Криси става все по-сложен, а  Калата е решен на всичко, за да предпази от "плейбоя" крехката дъщеря на Пацо, а и самия него.

Взимал ли е подкупи  Пламенов и каква е връзката му с най-големия мафиот и перач на пари в държавата? И как ще се справят с поредната невъзможна мисия спец ченгетата от края на града – ще си припомним тази вечер в 21.00 ч. по NOVA.

*”Полицаите от края” на града е комедия, в която персонажите и техните действия нямат нищо общо със сериозната работа на служителите на МВР.