Разтърсващи събития преобръщат решенията на лекарите в „Св. Анастасия“

„Откраднат живот: Кръвни връзки“ е много наситен със събития. Сезонът е подчинен на идеята, че никой не може да избяга от миналото си. Съвсем скоро ще се завърнат доктор Василев /Алек Алексиев/ и доктор Генадиев /Димо Алексиев/, които все още не са уточнили всичко помежду си. Доктор Кръстева също ще открие, че случилото се преди десетилетия се е отразило на семейството й, разказа Емил Марков в "На Кафе".

Критична ситуация в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

Актьорът, който е част и от сценарния екип на „Откраднат живот“, добави, че ще има и нови обстоятелства в живота на доктор Огнянова, доктор Табаков и доктор Ковачев – някои от тях зрителите ще видят още в епизодите в края на тази седмица. Семейството на доцент Захариев и доктор Стилянова отново ще трябва  да докаже способността си да устоява на предизвикателствата на живота.  

Смъртен случай и тайни роднински връзки в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

Тази седмица зрителите ще проследят разтърсващите събития около детето на доктор Табаков и желанието на доктор Огнянова и доктор Грънчарова да участват в живота на малката Диана. Събитията ще изненадат всички, а отношенията на тримата ще се превърнат в надпревара с неочакван финал. Наред с междуличностните отношения лекарите в „Св. Анастасия“ ще се срещнат с едни от най-критичните случаи в медицината, проследявайки съдбата на пациентката Мая. Семейните връзки в лицето на професор Гочева ще се окажат най-голямото изпитание за професионалното бъдеще на доктор Хинова. Развитието на организиран благотворителен бал в болницата ще провокира различни въпроси, а доктор Стаменова ще се попадне в центъра на сложната организация на лекарския екип.   

Васил Бинев: Иво Фотев е непредвидим, като нищо може пак да се появи в „Откраднат живот“

Не пропускайте „Откраднат живот: Кръвни връзки“ от вторник до петък в 20:00ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.