Гледайте най-успешния български медицински сериал тази вечер от 20.00 ч. по NOVА

Бебето на Джулия и бизнесмена Методиев е извадено успешно със спешно цезарово сечение. За съжаление състоянието на родилката се влошава и д-р Табаков губи битката за живота й. Методиев е съкрушен. В пристъп на ярост и безсилие бизнесменът напада с удари д-р Табаков.

Васил Бинев: Иво Фотев е непредвидим, като нищо може пак да се появи в „Откраднат живот“

Междувременно доц. Захариев разбира кое ще бъде вещото лице по делото на Галя. Недоволен от перспективата, той решава да поиска помощ от Чакъров. Моли го да смени вещото лице, като в замяна му обещава подкрепата си в предстоящата сделка за болницата. След срещата доц. Захариев подканя на д-р Тасев да се договори с Чакъров без да чака повече завръщането на проф. Цонев.

Неочаквани разкрития преобръщат живота на Нора в „Откраднат живот: Кръвни връзки“

След като не успява да убеди д-р Кръстева да признае на Нора, че й е леля, Евгения решава да вземе нещата в свои ръце. Връща на д-р Чилингирова снимката и й разкрива дълбоко пазената тайна за роднинската им връзка. Каква ще бъде реакцията на Нора, гледайте в „Откраднат живот: Кръвни връзки“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.