Срокът за онлайн гласуването се удължава до 31 октомври

Второто издание на Наградите „NOVA подкрепя българските филми“ предизвиква истинско съревнование за първото място в сърцата на публиката от номинираните български продукции, актьори и актриси в категориите Кино, Сериали, Уеб Сериали и Изгряваща звезда за изминалата 2018 г. Поради големия зрителски интерес срокът за онлайн гласуването се удължава и феновете ще имат възможност да променят резултатите като дадат своя глас до 23:59 ч. на 31 октомври.

Зрителските предпочитания до момента показват, че телевизионните продукции привличат най-голямо внимание и почти половината от всички дадени гласове са за категорията Сериали. Сред номинираните са два от сезоните на най-успешния български медицински сериал у нас: „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ и „Откраднат живот: Критична точка“, както и полицейската комедия „Полицаите от края на града“.

Веднага след тях се подрежда категорията Кино и филмите „Привличане“ и “Smart Коледа“, както и актьорите и актрисите, които успешно се превъплъщават в едни от най-обичаните образи. Борбата за приза в категориите Любим актьор и Любима актриса е много оспорвана и разликата между претендентите е много малка. Този факт дава шанс на зрителите да променят класирането на своя любимец до края на месеца.

Категорията Уеб Сериали отбелязва неочаквани обрати. Някои от най-новите попълнения набират голяма инерция в събирането на гласове от феновете на едни от най-успешните уеб продукции за изминалата 2018 година – „Пъзел: Похитени“, „Не така, брат“, „Следвай ме“ и „Килерът“.

За втора поредна година една от най-атрактивните категории остава Изгряваща звезда. Отново в нея битката е най-оспорвана и претендентите за приза се сменят ежедневно. До последно ще остане под въпрос кой от младите български таланти, направили своя дебют на големия екран, в ефира на NOVA или онлайн през 2018 г., ще бъде отличен в специалната категория.

Всеки желаещ може да подкрепи фаворита си като даде своя глас до 23:59 ч. на 31 октомври 2019 г. тук: nova.bg/filmovinagradi. Гласуването се осъществява чрез Facebook регистрация.

Победителите във вторите Награди "NOVA подкрепя българските филми" 2019 ще бъдат обявени на специално събитие след края на гласуването. Феновете, участвали в класацията, ще имат възможността да видят своите любими звезди на живо, а по един от гласувалите във всяка категория ще бъде избран да връчи наградата на звездата, за която е дал своя глас.

Включете се във вторите зрителски Награди "NOVA подкрепя българските филми" 2019 и подкрепете с гласа си своя фаворит!