Актьорът е номиниран за „Любим актьор“ за ролята на Работливко в „Smart Коледа“

За номинацията „Любим актьор“

 „Естествено, надявам се да спечеля. Наградите са хубаво нещо. А тази е още по-хубава, защото е награда на зрителите и означава, че съм си свършил добре работата“, споделя Калин Врачански.

„Участието ми във филма определено беше много забавно и много... топло. Беше страшна жега. Снимахме „Smart Коледа“ през лятото – почти целия месец юли и август. Бяхме ужасно навлечени, а за да се чува добре звука, се налагаше да изключваме климатиците. Още се чудя как Кръстьо Лафазанов успя да издържи, облечен в костюма на Дядо Коледа“, шегува се Калин Врачански

Зрителите на NOVA могат да очакват телевизионната премиера на филма „Smart Коледа“ по време на Коледно-новогодишните празници по NOVA;

За ролята в „Диви и щастливи“

Във филма Калин Врачански се превъплъщава в ролята на шофьора на ТИР Васил, който неусетно разчупва представата за тази професия.

„Хубавото на актьорската професия е, че правим много неща, за които нямаме документи. Например, нямам категория за ТИР, но управлявам такъв във филма „Диви и щастливи“. Мисля, че се справих добре - научих се да поне да завивам както трябва с него“, разказва Калин Врачански.

„Трейлърът на „Диви и щастливи“ е страхотен. Когато го видях, веднага се обади на Мартин Макариев, за да му кажа, че е много готин и че очаквам с нетърпение да видя и филма, защото смятам, че ще бъде много любопитен. Летвата е високо вдигната за жанрово кино тип екшън. А такова кино трябва да има“, категоричен е той.

Всички почитатели на Калин Врачански могат да го подкрепят на страницата на „NOVA подкрепя българските филми“.

Зрителите могат да гласуват за своите любими филми, актьори и сериали до 31 октомври на: nova.bg/filmovinagradi