Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Вълнуващи игри, адреналин и печалби очакват поредните късметлии в шоуто Национална лотария на 26 октомври по NOVA. Точно в 19.30 часа започва надпреварата в предаването, а десетима участници ще имат шанс да грабнат печалби за повече от 2 500 000 лева.

Зрителите ще видят поредния късметлия, който се сдоби с чисто нова кола от VIP клуб на Национална лотария. Щастливецът е Тихомир Генчев от град Златица. Победителят беше изтеглен чрез жребий на живо по NOVA от Цветомира Иванова, която му връчи и ключовете за новата придобивка.

Още един автомобил ще отпътува по пътищата на България, но от играта „На крачка от късмета”. Не пропускайте да видите кой ще се настани в колата, паркирана в студиото, както и с какви суми ще се сдобият късметлиите от сейфовете. Играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ отново ще предложи неповторими емоции и адреналин на своя финалист, като му даде шанс за броени минути да стане милионер с джакпот, достигащ 2 400 000 лева.

Захари Бахаров и Яна Маринова ще ощастливят с чекове поредните късметлии. Не пропускайте да видите радостта им в предаването тази събота от 19.30 ч. по NOVA.