Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Играта „На крачка от късмета“ донесе огромно вълнение и чисто нов автомобил Fiat Tipo на късметлията Гошо Македонски от село Елшица. Той взе участие в шоуто на 26 октомври по NOVA.

Късметлията е на 51 години. Има бизнес в сферата на търговията. В предаването го доведе билет „Късметлийските седмици“. Още в началото на играта той заяви, че има нужда от нова кола. Гошо извървя пътя до печалбата благодарение на монети с номера 7, 11 и 12. Победата развълнува изключително много късметлията. С подскоци от радост той се отправи към новата си придобивка, която го очакваше с отворени врати в студиото.  

Бас китаристът Чавдар Костадинов от София извоюва победата в играта „Сейфове“. Той си спечели сумата от 11 000 лева, която за съжаление не успя да утрои със златните сейфове. В шоуто го доведе „Златните пирамиди 7“. С печалбата ще си купи скъпа соло китара, тъй като в момента има нов проект с негов колега – испанско дуо. Професионалният музикант сподели, че е печелил екскурзия до Лондон и кюлче злато от онлайн игрите на Национална лотария. 

Неговата опонентка Мая Петрова от град Каварна си тръгна с 2000 лева, след като попадна на два сейфа със символ „Х“ в играта.

Георги Първанов е големият финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“. Числото 40 му осигури възможността да изпробва късмета си за джакпот, достигащ 2 400 000 лева.

Късметлията е от град Свищов. Работи като електротехник. В предаването беше благодарение на билет „Трезор“. В началото на играта той сподели, че иска жилище във Варна. Георги завъртя „Колелото на късмета“, което спря на сектор със сума в размер на 150 000 лева. Сферите се спуснаха пред участника и с четири верни предположения си спечели 25 000 лева. След това сгреши, предпочете да не рискува и се отказа.

Не пропускайте игрите на късмета и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA