Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Късметлията Георги Иванов от Казанлък победи в играта „На крачка от късмета“ в шоуто Национална лотария на 2 ноември по NOVA. Така стана собственик на чисто новия автомобил Fiat Tipo, паркиран в студиото.

Георги е на 34 години. „Имам си кола, но тази със сигурност ще е по-добра“, каза той в началото на играта. Късметлията извървя пътя до печалбата благодарение на монети с номера 12, 6, 5 и 11, а след това Захари Бахаров му връчи ключовете.

„Това не е истина. Колата е страхотна, а емоцията много добра. Нямам думи“, каза щастливецът, когато се настани зад волана на новата си придобивка. Той беше в шоуто благодарение на играта „Лото 6 от 47“.

Сейфовете осигуриха много емоции на късметлийките Елка Будева от село Айрово и Дора Папуджикова от Малко Търново. И двeте дами бяха в предаването благодарение на билет „Императорски кръстословици“.

Победата извоюва Дора, която си спечели 10 000 лева и отвори само един сейф с хикс. Нейната опонентка Елка си натрупа 21 000 лева, но тъй като попадна на два хикса, си тръгна с половината от печалбата – 10 500 лева.  Дора получи шанс да утрои спечелената сума до момента и да си тръгне с 30 000 лева, но за съжаление не успя и Захари Бахаров я изпрати с 5000 лева.

Сашо Пешев от София стана финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“. Привилегията да играе за мега джакпот, достигащ 2 400 000 лева му осигури най-голямото изтеглено число 39, с което победи конкуренцията.

Сашо завъртя „Колелото на късмета“, което спря на сектор с мега джакпот от 250 000 лева. Късметлията се изправи пред сферите, а играта започна отлично – с три правилни предвиждания, които му осигуриха 20 000 лева. В петата сфера участникът направи грешка, но рискува, даде цели две правилни предположения и сумата му се увеличи на 30 000 лева. Късметлията продължи напред, но за съжаление сгреши повторно и печалбата му беше намалена наполовина. Захари Бахаров изпрати участника с 15 000 лева.

Не пропускайте игрите на късмета и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.