Прея след участието си в „Маскираният певец” е на гости в „На кафе”

Преди седмица публиката избра да падне маската на Пеперудата в мистериозното шоу „Маскираният певец“. Въпреки безупречното изпълнение на песента Ain’t nobody на Chaka Khan, талантливата певица Прея Осасей бе принудена да се разкрие. Тази сутрин тя е на гости в „На кафе” и разказва какво е преживяла в шоуто.

Албена Михова: Рачков не спира с шегите в „Маскираният певец”, а на мен ми идваше да му отговоря

„Много ми липсва „Маскираният певец”. Даже първите няколко дни ме беше яд. Разбира се, останах само с положителните емоции. Просто беше страшно забавно. А аз никога не съм участвала в предаване, което да е само и единствено забавление. Частта с мълчанието и знаците също много ми хареса. Аз съм много експресивна личност, обичам да говоря, но цялата атмосфера те кара да се съобразяваш с правилата. Костюмът ми беше труден за обличане, но екипът беше подготвил всичко. След изпълнението на песен не виждах нищо, хората от панела ги разпознавах по силуетите”, разказва Прея.

Лъвът напусна големия бал с маски

„Ние сме с маските само и единствено на сцената. И дори разбрах, че в другите държави, където се прави шоуто, изобщо не са се сетили за тези палатки. Така че нашите продуценти са много съобразителни. Доста неща са направени за първи път в България”, заяви красивата Пеперуда.

Прея: В „Маскираният певец” пеем и танцуваме сякаш никой не ни гледа

„Аз не разбрах какво стана, но в един момент ми замириса на изгоряло и май си запалих крилото. Някой го е изгасил. Благодаря за това. Тези крила не можех да ги контролирам”, признава Прея.

Талантливата певица Прея свали маската на Пеперудата

„Изборът на песни е стратегически и затова мислех в посока какво не бих пяла аз. Иначе всяка седмица гледах да се адаптирам спрямо това, което хората пишат в социалните мрежи и да хващам разни вълни. Когато видях, че дори един човек може да си помисли, че съм мъж, си казах, че трябва да използвам това, че мога да пея много ниско и да ги излъжа. Също така движенията на тялото ми бяха в посока, че съм мъж, който много се опитва да е жена. Много преекспонирани женствени движения правех. Следващата ми песен щеше да бъде „Лудо младо”. Гаджето ми беше много толерантен, защото работи с Мария Илиева и ходи на репетиции с нея. Така че не ме е притискал. Защото аз не съм много добър лъжец”, каза Прея.

Защо Прея е избрала точно тези песни, можете да видите във видеото в „На кафе”.

Повече информация можете да откриете на официалната Facebook страница и Instagram профил на шоуто.