Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Даниела Данаилова от село Морава е големият финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ в шоуто Национална лотария на 9 ноември по NOVA. Тя изтегли най-голямото число в предварителната игра - 45 и получи шанс да изпробва късмета си за джакпот, достигащ 2 400 000 лева.

Даниела е омъжена, има две дъщери. В студиото я придружаваха нейният съпруг и сестра ѝ. Участничката беше на сцената на късмета благодарение на билет „Карибско съкровище 2“. Тя разказа, че е печелила суми от 5000 лева и 1000 лева от Национална лотария.

Даниела завъртя „Колелото на късмета“, с което определи, че ще се бори за 200 000 лева. Тя игра много спокойно и уверено, рискува, и с една грешка си натрупа 50 000 лева. По пътя към мега джакпота си спечели и 5-дневна почивка за двама в Дубай. Втора грешка в играта раздели сумата ѝ наполовина и я изпрати с 25 000 лева.

Младен Иванов от Добрич и старозагорките Иванка Стоянова и Илияна Дончева се бориха за чисто новия автомобил Fiat Tipo в играта „На крачка от късмета“. Младен и Илияна имаха преднина, като първи се придвижиха до третото поле на пътеката. Иванка ги настигна и също се озова пред финалната линия. Тежката задача, да избере последната монета, се падна на Илияна. Тя посочи монета номер 10, зад която се криеше снимката на Иванка и така я изпрати в белия автомобил, паркиран в студиото.

Димитър Григоров от Белово и Соня Димитрова от Пловдив се състезаваха за максимална печалба от 84 000 лева в играта „Сейфове“. Димитър победи в първи кръг и си натрупа 9000 лева. Неговата опонентка отвори само един сейф  с парична сума от 5000 лева и два хикса. Тя си тръгна с половината от парите – 2500 лева. Димитър получи шанс да утрои своите със златните сейфове. Участникът имаше голям късмет и без грешка уцели правилните сейфове, които утроиха печалбата му и го изпратиха с 27 000 лева. Димитър каза, че най-напред ще почерпи.

Не пропускайте игрите на късмета и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.