Сюжетните линии между Царево и София се преплитат в предстоящите епизоди на сериала

Тази седмица в „Пътят на честта“ от понеделник до сряда от 22.00 часа по NOVA зрителите ще станат свидетели на кулминацията на една от най-вълнуващите и интересни линии в сюжета на сериала, която ще завърши с фатален край за един от героите. Поводът за това - възникналият пожар в "Къщата", ще повдигне много въпроси, а пепелта, останала от мястото, ще породи само горчиви спомени и много тъга в някои от персонажите.

Илияна Лазарова от „Пътят на честта“: В живота бих харесала мъж като Калоян

Сюжетните линии между София и Царево ще намерят пресечна точка в предстоящите епизоди на сериала. Димитър ще сключи сделка с майка си и заедно ще предприемат първите крачки в така жадуваното отмъщение срещу Кера, която не подозира нищо за кошмара, който я очаква. Бонка и Димитър са толкова обсебени от идеята за мъст и възможността за завръщането на малкия Марти в Царево, че дори няма да обърнат голямо внимание на това, че Симона е на път да напусне живота им.

Илиана Коджабашева: Харесвам героинята си в „Пътят на честта”, защото тя е светлият лъч

Междувременно в София ще прехвърчат и първите невинни искри между Кера и Калоян, който твърдо взима решението да прекрати брака си. Причина за трепетите между тях ще бъде вечер, организирана от най-добрата приятелка на Кера - Люба. "Люба е светлият лъч в сериала. Идеята е, че винаги добрите човешки взаимоотношения могат да възтържествуват. Просто подадената приятелска ръка, без да чакаш нещо в замяна. На всеки се е случвало да изпадне в умопомрачение и да му се случат тежки загуби и драми. И винаги е добре да има кой да те изслуша. Това прави и моята героиня.", сподели Илиана Коджабашева, която влезе в ролята на Люба в интервю за “На кафе” по NOVA!

Всичко за сериала и неговите герои следете на страницата на NOVA, както и във Facebook.

  1. Получавайте най-важното от деня в пощата си

    Имейл адрес