Не пропускайте най-щедрото шоу в събота от 19.30 ч. по NOVA

47-годишната Екатерина Димитрова от село Константиново стана 40-ият милионер от Национална лотария. Късметът я изненада с печалба от 1 000 000 лева от билет „Императорски кръстословици“. Захари Бахаров и Рая Пакова ѝ връчиха чек.

„Много се развълнувах и се почувствах щастлива. Винаги съм си мислила, че ще спечеля, но не съм очаквала толкова голяма сума, а печалба в размер на 50-100 хил. лева“, каза тя.

Щастливката е изтеглила печелившия билет от хранителен магазин в селото. „Живея в Константиново от две години и половина. Всеки ден, когато се прибирам от работа или от града, спирам в този магазин да пазарувам и винаги си дърпам билетче“, разказа късметлийката, която работи в аптека в Бургас.

Екатерина е проверила късмета си още в магазина. „Когато изтрих билета видях, че доста думи са запълнени и си помислих, че съм объркала нещо. Реших да проверя с телефона и излезе печалбата от 1 000 000 лева“, радва се Екатерина. Тя е съобщила новината първо на съпруга си, който в началото не е повярвал.

„Тази печалба не е малка и ще ми помогне за доста неща. Определено ще инвестираме в нашия бизнес, ще отидем и на екскурзия“, каза щастливката. Печалбата е предизвикала еуфория и в магазина. Екатерина разказа, че много от клиентите са искали да я пипнат за късмет.