Не пропускайте щедрото шоу тази събота от 19.30 ч. по NOVA

Оспорвано съревнование и вълнуващи моменти предстоят в щедрото шоу Национална лотария тази вечер, 16 ноември, от 19.30 часа по NOVA. Eмоциите рязко ще се увеличат, а десетима късметлии ще имат шанс да грабнат печалби за повече от 2 500 000 лева, докато се забавляват.

Надпреварата започва с играта „На крачка от късмета“. Кой ще прекрачи финалната линия и ще си спечели комфортен нов автомобил предстои да разберем още тази вечер.

Сейфовете ще повишат адреналина на двама късметлии, които ще се борят за максимална печалба от 84 000 лева. Големият финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“ ще има шанс за броени минути да се превърне в най-новия милионер на България с джакпот, достигащ 2 400 000 лева.

Редица късметлии имаха завиден успех с билетите и игрите на Национална лотария. Част от тях ще бъдат в студиото на късмета, за да получат своите чекове лично от Захари Бахаров и Яна Маринова.

Не пропускайте да видите кои са новобогаташите и да се позабавлявате с емоционалните игри на късмета тази вечер от 19.30 часа по NOVA.