Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Албена Райкова победи в играта „На крачка от късмета“ и получи ключовете за комфортен автомобил Fiat Tipo в шоуто на 16 ноември по NOVA. Тя е шофьор от скоро и в началото на играта не скри, че има нужда от нова кола.

Победителката е от село Български извор, живее в Габрово. Играта за колата беше много оспорвана, защото и тримата участници се придвижиха до третото поле на пътеката и бяха на крачка от победата. Финалната линия обаче прекрачи Албена и Захари Бахаров ѝ връчи ключовете. „В еуфория съм“, каза развълнувано тя, когато се настани зад волана на своята кола. 

Достъп до сейфовете на Национална лотария получиха Зоя Вантова от Монтана и Иван Иванов от село Добровница. Първа с избора започна Зоя. Тя посочи сейф номер 7, където попадна на „Х“. Иван заложи на номер 8, който му донесе 5000 лева. Зоя успя да си спечели само 7000 лева преди отново да уцели „Х“. Захари Бахаров я изпрати с половината от парите – 3500 лева, а Иван получи шанс да утрои своите 5000 лева със златните сейфове. Победителят игра смело и рискува, но не успя да утрои и си тръгна с печалба от 2500 лева.

Юлиян Павлов от Пловдив триумфира на финала и получи шанс да изпробва късмета си за мега джакпот, достигащ 2 400 000 лева. Участникът си спечели 40 000 лева и 5-дневна екскурзия до Париж за двама, с която ще изпълни обещание към своята съпруга да посетят града на любовта.

Не пропускайте игрите на късмета и следващата събота от 19:30 часа по NOVA.