Не пропускайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Стефан Кръстев от София спечели 500 000 лева от билет „Златните пирамиди. Съкровищата на фараона“. Захари Бахаров и Яна Маринова посрещнаха късметлията в шоуто на 16 ноември по NOVA и му връчиха чек за голямата печалба.

Стефан се занимава с компютърна администрация. „Бяхме с брат ми. Намерих си стотинки на земята и реших с тях да си купя билет“, разказа щастливецът. Той ще изхарчи парите за пътувания, ремонт и инвестиции.

Водещите зарадваха с чекове още големи късметлии. Печалби от 100 000 лева грабнаха Диана Йорданова от село Драгижево от билет „Златните пирамиди за милиони 3“ и Румен Белчев от Асеновград от билет „I love cash“.

Късметът се усмихна с печалба от 50 000 лева на Тодор Тричков от Дъбница, който си я спечели от билет „Диаманти“. Същата сума ще харчи и Ангел Димитров от Сливен, но от билет „Златните пирамиди 7“.

Билет „Кеш Кръстословици x50“ донесе печалби от 10 000 лева на Живка Борисова от Чирпан и Пламен Господинов от Варна.

Със суми от 10 000 лева увеличиха бюджета си и късметлиите Нaташа Христова от София от „Златните пирамиди за милиони 3“, Стелиян Ташев от Варна от „Мед от злато“, и Санка Мутафова от Павликени от „Диамантена 7“.

Захари и Яна връчиха чекове за печалби от 5000 лева на 12 късметлии. Те раздадоха общо 995 000 лева в щедрото шоу. Всички спечелили може да видите на сайта на Национална лотария 7777.bg.

 

Гледайте щедрото шоу и следващата събота от 19.30 часа по NOVA.