Гледайте „Един зимен уикенд“ от 12.30 ч. и „Любов в менюто“ от 14.15 ч.

Какво е любовта - чиста случайност или пръст на съдбата? Отговора зрителите ще могат да разберат днес с ефира на NOVA и премиерните филмови заглавия „Един зимен уикенд“ от 12.30 ч. и „Любов в менюто“ в 14.15 ч.

В първия романтичен разказ „Един зимен уикенд“ приятелят на Кара я зарязва в навечерието на Нова Година, затова тя решава да се впусне в срещи и да го забрави. Тъй като Кара работи за женско списание, шефът й възлага задачата да разкаже за преживяванията си. Тя заминава на спонтанно ски пътуване, където след куп усложнения се запознава със симпатичния предприемач Бен.

Премиерата на „Любов в менюто“ от 14.15 ч. е следващото вълшебно изживяване за всички пред малкия екран. Когато главният готвач Ханк сключва сделка с Маги - изпълнителен директор на компания за замразената храна , неочакваното им привличане усложнява още повече създалата се ситуация. Маги е изправена пред сложен избор – да остане вярна на компанията или да избере ново партньорство в  работата и любовта - в лицето на Ханк.

Останете с програмата на NOVA и вълнуващите премиерни филми „Един зимен уикенд“ и „Любов в менюто“ – гледайте от 12.30 ч. и 14.15 ч.