Актьорът е на гости в студиото на „Здравей, България”

На много зрители им падна шапката, след като видяха кой се крие зад Шапката в „Маскираният певец”. Къци Вапцаров се оказа изненада не само за зрителите в залата и пред екрана, но и за детективите. В последната си изява на сцената на шоуто той бе подготвил тематичната песен „Шапка ти свалям“ на Криско. Днес той е ексклузивен гост в студиото на "Здравей, България" и разказва за най-големите си предизвикателства в шоуто.

Да бъдеш Халваджиян – Кремена и Магърдич 29 години заедно

Къци Вапцаров е актьор, режисьор и телевизионен водещ на развлекателни предавания. Започва телевизионната си кариера в шоу „Невада“, от където мнозина помнят и обичаната от зрителите на NOVA Гала. Вапцаров е участвал и в две издания на VIP Brother през 2012 и 2015 година.

Зрителите избраха Къци Вапцаров да разкрие умело пазената си самоличност зад маската на Шапката

„Лъжех много в шоуто. Дори като видях китарата се сетих, че на репетицията си я хванах нормално, но когато пеех песента на Ed Sheeran на сцената я обърнах наобратно. И от панела веднага почнаха да обсъждат защо е с обратна постановка, дали това е Дони. Кой свири така? Много е приятно да се забавляваш и да ги лъжеш по този начин”, призна Къци Вапцаров.

Валентин Михов: В „Маскираният певец” се подмладих

„Във Фейсбук също някакви приятели ми пишеха, че съм аз, но аз твърдях, че съм в Гърция. Децата ми са интернет поколение – аз излизам, прибирам се, никой не ме пита къде отивам. Те бяха лесни. На съпругата ми казвах, че нещо по работа репетирам, но без подробности. Бях си направил едно ъгълче в къщата с микрофон и твърдях, че си правя програма за пиано барове. Пеех си тихичко и на слушалки, така че никой не ме чуваше. Аз не бях пял от „Като две капки вода”, Дони ми се обади и ми каза да подготвя някакви леки песнички. Но като чух там певиците как пеят, те са страшни и аз почнах да готвя по-сложни парчета. Даже някои не можех да си представя, че мога да ги изпея. Никой не ти се бърка за избора на музиката, лично предизвикателство е”, разказа известният актьор и шоумен.

Бухалът не успя да влезе в топ 7 на маските в „Маскираният певец“

„Може би последната песен на Queen - Somebody to love, част от която изпях на финала на предаването, беше най-голямото предизвикателство за мен. Бях я подготвил с много старание, това е много трудна песен. Уликите явно бяха объркващи за журито. Бях 12 години вегетарианец, но се изморих и сега ям месо. Ако сега ме вкарат в Биг Брадър, могат да ме мъчат с картофи и ориз. Но понеже хората доста познават гласа ми, очаквах бързо да отпадна. И доста се мъчех да пея в друг регистър, където не ми е удобно”, заяви Къци Вапцаров.

С кои предположения на журито се гордее, вижте във видеото от „Здравей, България”.

Повече информация можете да откриете на официалната Facebook страница и Instagram профил и Tik Tok профили на шоуто.