Гледайте приключенската комедия „Наполеон“ от 12.50 ч. и „Ани“ от 14.30 ч. по NOVA

Съботният филмов маратон ще развесели малки и големи с приключенската лента „Наполеон“ от 12.50 ч., когато малкият голдън ретривър Мъфин ще се отправи на пътешествие в далечната Австралия. 

Филмът на режисьора Марио Андреачио по история на сценариста на „Улица “Сезам“ Марк Залцман разказва за малко пале, което мечтае да се превърне в завоевател като френския пълководец. Един ден Мъфин се озовава в кош, който прелита над морето. В този момент решава, че това е шансът му да изпълни мечтата си и да заживее с дивите кучета на свобода. Дали малкото кученце ще осъществи своята мечта? 

Забавният киноследобед по NOVA продължава с комедията „Ани“, в която главната роля е поверена на холивудската звезда Камерън Диас. В нея ще видим майсторското й превъплъщение в злата настойничка Мис Ханиган и ще проследим историята на едно бедно сираче, което по стечение на обстоятелствата живее в дома й.

Филмът разказва за бизнес магната и кандидат за кмет на Ню Йорк Бенджамин Стакс (Джейми Фокс), който никак не таи добри чувства към бедните, но внезапно решава да приюти сирачето Ани, изоставено от родителите си като бебе и живяло със злата си настойничка Мис Ханиган. Каква ще бъде развръзката на тази вълнуваща история, вижте от 14.30 ч. по NOVA.

Не пропускайте приключенската комедия „Наполеон“ от 12.50 ч. и комедията „Ани“ от 14.30 ч. по NOVA