Гледайте „Една заскрежена любов“ от 12.30 ч. и „Снежна сватба“ от 14.15 ч.

Зимата наближава, а с това и новите филмови приключения по NOVA. Тази неделя зрителите ще бъдат изненадани с две интригуващи премиерни филмови истории, които съвсем няма да ги остави безразлични. Начало от 12.30 ч ще даде филмът от 2019 „Една заскрежена любов“.

Вълшебната лента разказва за Кара и Бен, които се връщат в курорта, където година по-рано е пламнала любовта между тях. Те канят на екскурзията и приятелката на Кара - Меган, надявайки се да възродят връзката между нея и приятеля на Бен – Шон, който работи като лекар в курорта. По време на пътуването обаче Кара открива касова бележка за бижу. Тя предполага, че Бен ще й направи предложение за брак. Дали обаче очакванията й ще станат реалност?

Вълнуващият премиерен следобед ще продължи с необикновената история на филма „Снежна сватба“ от 14.15 ч. В нея Грета е таблоиден репортер, вечно търсещ поредната нова сензация. Този път е по следите на сина на сенатор и пикантни клюки около него. Разбрала е, че той планира да направи предложение за брак точно на Коледа, затова тя мигновено се отправя към същия зимен курорт с надеждата да напише най-блестящия си материал.

Не пропускайте по NOVA вълнуващия филмов следобед с премиерните заглавия „Една заскрежена любов“ от 12.30 ч. и „Снежна сватба“ от 14.15 ч.