Гледайте хитовата екшън-фантастика тази вечер от 20.00 ч.

Те се завръщат в култовите си роли на герои от комиксовата вселената на MARVEL в премиерата на приключенската екшън-фантастика „Тор: Рагнарок” тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Хитовата лента е едновременно продължение на филмите за “Тор: Богът на гръмотевиците“ и на “Отмъстителите“. В главните роли зрителите отново ще видят големите актьорски имена Крис Хемсуърт, Том Хидълстън, Кейт Бланшет, Антъни Хопкинс, Джеф Голдблум, Марк Ръфало, Бенедикт Къмбърбач и др. Режисьор на фантастичната лента е Тайка Уайтити.

В ''Тор: Рагнарок'' Тор, лишен от всемогъщия си чук и попаднал в плен в далечния край на Вселената, се оказва в шеметна надпревара с времето. Той трябва да се върне в Асгард навреме, за да предотврати Рагнарок – моментът, който ще разруши дома му и ще заличи неговата цивилизация. Този момент е старателно подготвян от всемогъщата и безскрупулна богиня на смъртта - Хела. Преди да стигне до Асгард, обаче, той ще трябва да оцелее в смъртоносна гладиаторска битка.

Не пропускайте новите фантастични приключения на любимите герои в премиерата на хитовата лента ''Тор: Рагнарок“ – гледайте тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.