На 16 декември в Зала 1 на НДК ще се състои празничният концерт на Марги Хранова и приятели, които ще изпълнят своите вечни хитове

На сцената ще излязат Орлин Горанов, Кристина Димитрова, „Сигнал”, Роси Кирилова, „Трамвай № 5”, Мими Иванова, Христо Кидиков, Маргарита Хранова, Панайот Панайотов, Стефка Берова, а голямата изненада на събитието е дългоочакваното завръщане на Елвира Георгиева.

„Звездите на България – най-големите хитове“, както е озаглавен нашият концерт ще събере най-обичаните изпълнители у нас, които ще изпълнят своите най-хубави песни. Най-интересното, което разбрах е, че много фирми са се обадили и са изявили желание да празнуват своите Коледни партита с вечните песни на концерта“, разказва Марги Хранова.

„Хората ме свързват най-вече с емблематичната песен „Устрем“ на Найден Андреев, по стихове на Петя Йорданова. Това е една емоционална и красива песен с вплетени фолклорни мотиви, която е близо до същността на нас, българите.“

„Посветих песен на съпруга си, но признавам, че се случи на шега. Тя ми напомня за нашата любов някога. Снимах я на плажа, при един прекрасен изгрев“, споделя певицата.

Каква е реакцията на съпруга й, когато научава, че Марги Хранова му е посветила песен, за компромисите, свързани с вредните навици и повече за предстоящия концерт, гледайте във видеото на „На кафе“.

NOVA е медиен партньор на концерта.