Статуетката спечелиха водещите на NOVA – Мира Иванова и Мартина Ганчева

У нас над 40 вдъхновяващи жени бяха номинирани в 14-то издание на конкурса „Жена на годината“ на списание GRAZIA. В 10 категории се състезаваха както популярни лица от шоубизнеса, музиката и киното, така и дами, свързани с обществени и културни инициативи.

В категория „Телевизия” отличие спечелиха двете водещи на „Събуди се” – Мирослава Иванова и Мартина Ганчева. Те привлякоха вота на зрителите с различния поглед към събитията.

Тази година конкурсът се провежда под надслов "Ново начало" и цели да ни накра да погледнем отвъд рамките и да се изправим смело пред трудностите, с които ни сблъсква нашето съвремие.

"Много съм щастлива! Искам да благодаря на списание GRAZIA за доверието. Искам да благодаря и на всички, които са гласували за нас. Не очаквах наградата, защото знам, че има още толкова много колеги, които заслужават да я спечелят. Жената на годината трябва да носи доверие и любов!", сподели Мира Иванова.

„Тази награда е важна, защото е признание за работата ни през изминалата една година. И е награда за нашето ново начало – за мен и Мира в „Събуди се". Сърцето ми е в петите още и сигурно е нормално човек да се вълнува в компанията на тези вдъхновяващи жени”, не скри емоциите си щастливата водеща Мартина Ганчева.