Гледайте „Добрият великан“ от 12.50 ч. и „Треньор по свалки“ от 15.15 ч. по NOVA.

Тази събота една магическа история от Стивън Спилбърг завладява ефира на NOVA. За „Добрият великан“ Спилбърг споделя, че това е история за приятелството, лоялността и защитаването на приятелите, която показва, че дори и едно малко момиче може да помогне на един голям гигант да разреши и най-големите си проблемите. В главните роли са Адам Гудли, Бил Хадер, Джемайн Клемент, Марк Райлънс, Олафур Дари Олафсон, Пенелопе Уилтън и Ребека Хол.

Екранизацията на едноименната книга на Роалд Дал е по сценария на Мелиса Матисън, а е озвучен на български с гласовете на Сава Пиперов, Малена Шишкова, Василка Сугарева, Георги Иванов, Надя Полякова, Момчил Степанов, Веселин Калановски и др.

Добрият Великан не е като другите обитатели на Гигантската страна. Той е с огромни уши и остра миризма,  приятно глуповат и държи на себе си през повечето време. Преди да пристигне в Гигантската страна, предпазливата 10-годишна Софи от Лондон първоначално е изплашена от мистериозния гигант, но скоро осъзнава, че той всъщност е нежен и чаровен. Великанът я отвежда в страната на сънищата, като обяснява всичко за тяхната магия и мистерия. Двамата скоро заминават за Лондон, за да се срещнат с кралица Виктория (Пенелопе Уилтън) и да я предупредят за опасна гигантска ситуация, но преди това трябва да я  убедят, че гигантите наистина съществуват.

Много романтика, смях и добро настроение ще предложат на зрителите филмовите заглавия в съботния следобед по NOVA. От 15.15 ч. звездата от хитовия сериал “Грозната Бети” Ерик Мабиус ще се запознае с изкуството на съблазняването в романтичната комедия “Треньор по свалки”. Мабиус  влиза в ролята на Харолд Грей – привлекателен млад мъж, който все още се възприема като непопулярния аутсайдер от гимназията. Липсата на самочувствие е превърнала любовния му живот в истински хаос. Точно заради това Харолд наема Ани Максуел, тайната му любов от ученическите години, за треньор по свалки. Дали Ани ще успее да го превърне в харесван мъж и ще намери ли идеалната половинка за него?

Не пропускайте „Добрият великан“ от 12.50 ч. и „Треньор по свалки“ от 15.15 ч. по NOVA.