Не пропускайте най-щедрото шоу и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA

Шанс да изпробва късмета си за джакпот, достигащ 2 400 000 лева в шоуто Национална лотария на 30 ноември по NOVA, получи Първолета Новакова. Тя стана големият финалист в играта „МЕГА ДЖАКПОТ“.

Щастливката е от Луковит и беше в предаването благодарение на играта Лото 5/35 „Златната топка“. Първолета разказа, че е втората късметлийка в семейството ѝ, тъй като преди време дъщеря ѝ е печелила 5000 лева от Национална лотария.

Първолета завъртя „Колелото на късмета“, което спря на сектор със сума в размер на 200 000 лева. Участничката игра много съсредоточено и си спечели 30 000 лева и 5-дневна почивка за двама в Барселона. Грешка в играта я разколеба и тя предпочете да не рискува, като се отказа.

Димитър Коев от Банско ще се наслаждава на шофирането на стилен и комфортен автомобил Fiat Tipo от играта „На крачка от късмета“. Той участва в шоуто благодарение на билет „Късметлийските седмици“. „Идеално се чувствам и съм много развълнуван. Не съм очаквал такъв развой на играта“, каза с усмивка победителят.

Димитър имаше преднина в играта и късметът определено беше на негова страна. С помощта на монети с номера 10, 12, 1 и 2 той бързо се придвижи по пътеката и се озова в страхотния автомобил, паркиран в студиото.

Благоевградчанинът Борислав Тодорински победи в играта „Сейфове“ и си спечели 20 000 лева. Неговата опонентка попадна на два сейфа с хикс в първи кръг и си тръгна със 7500 лева. Борислав получи шанс да утрои печалбата си със златните сейфове. Той посочи сейф номер 1, но там го очакваше „Х“. Участникът предпочете да не рискува и се отказа.

Борислав беше в шоуто благодарение на играта „Лото 6 от 47“, която играе онлайн. Той сподели, че пробва късмета си с рождени дати. Късметлията е на 41 години. Работи в логистична фирма. Част от сумата ще похарчи за екскурзия и почерпка.

Не пропускайте щедрото предаване и следващата събота от 19.30 ч. по NOVA.