Гледайте филмите „По склоновете на любовта“ и „Фабрика за любов“

В следващите часове предстоят две премиерни истории, които ще пленят вниманието на цялото семейство пред малкия екран. В неделя следобед NOVA отново ще ги срещне с любовта и новите вълнуващи герои на романтичните заглавия „По склоновете на любовта“ от 12.30 ч. и „Фабрика за любов“ от 14.15 ч.

Вълнуващият премиерен следобед започва с приключенията на Алекс, която работи като редактор в списание за туризъм и пътувания, но иска да бъде и писателка. Един ден списанието обявява конкурс за една от своите писателски рубрики, както и допълнителен бонус - самолетен билет до всяка точка на света. Алекс представя статия за фотографа на екстремни спортове Кол Тейлър, но се оказва, че самата тя трябва да демонстрира умения в някои от рисковите спортове. Романтичната комедия „По склоновете на любовта“ е от 2018 г с режисьор Пол Зигър.

Празничното настроение е сигурно със следващата премиера - „Фабрика за любов“ от 14.15 ч. Този път зрителите ще се озоват в семейната фабрика за коледни сладки на леля Сали, намираща се в малък провинциален град. Тя се продава и компанията, която осъществява покупката, натоварва Хана Харпър със задачата да приключи сделката и да закрие фабриката. Нещата обаче се усложняват, когато Хана среща Джейк – настоящият собственик на  фабриката. Въпреки, че не е фен на празниците, коледният дух в града завладява Хана и й дарява нещо наистина ценно, а именно истинската любов.

Не пропускайте да се насладите на премиерните филми „По склоновете на любовта“ от 12.30 ч. и „Фабрика за любов“ от 14.15 ч. – гледайте днес по NOVA.