Харизматичната Гери Петкова грабна титлата “Любим ангел на България”

След поредица от преживявания, предизвикателства, социални каузи, силни приятелства и лични истории, стана ясна победителката в уеб риалитито със социално послание TopQueen. С огромна подкрепа от феновете, чаровната Гери Петкова сe превърна в „Любим ангел на България“.

Спечелената награда тя е избрала да дари на Националния дарителски фонд за подпомагане на деца пострадали при пътнотранспортни произшествия. Гери избира точно този фонд, провокирана от лична драма свързана с нейния приятел, а и защото смята, че децата са нашето бъдеще.

”С радост съобщавам, че не само спечелих риалитито TopQueen, но съм и лице на Националния дарителски фонд за подпомагане на деца, пострадали при ПТП към БЧК! Благодаря на всички мои последователи, които гласуваха за мен, защото вие ме направихте победител, но истината е, че ние всички сме победители! Което и момиче да беше спечелило уеб риалитито, сумата от 2 500 лв. отива при нуждаещи се. Всяка кауза е еднакво важна! Благодаря!“, сподели Гери в личния си профил в Instagram.

В последния епизод на риалитито момичетата си припомниха забавните и емоционални моменти, социалните каузи, в които взеха участие, както и личните си изповеди по време на приключението TopQueen. Зад каква кауза застава всяка една от тях? Вижте във Vbox7.com

За избирането на „Любим ангел на България“ в бляскавото риалити освен зрителите, своя глас дадоха и менторите във всички задачи по време на формата. Коя е фаворитката на всеки един от тях и каква е реакцията на победителката?  

Вижте вълнуващия последен епизод на TopQueen, ексклузивно във Vbox7.com.