Гледайте концерта „Звездите на България – Най-големите хитове“ от 12.30 ч. и филма „Ледена принцеса“ от 16.10 ч. по NOVA.

В първия ден от Новата 2020-та година не пропускайте да се насладите на най-големите хитове на най-обичаните български изпълнители. На сцената ще излязат Орлин Горанов, Кристина Димитрова, „Сигнал”, Роси Кирилова, „Трамвай № 5”, Мими Иванова, Христо Кидиков, Маргарита Хранова, Панайот Панайотов, Стефка Берова и Елвира Георгиева, които ще поднесат пъстър букет от златните си, доказали се и любими песни на публиката.

Празничната програма на NOVA продължава с приключенията на кучето Бетовен, а след това с филма „Ледена принцеса“ от 16.10 ч. по NOVA, в който звездата от „Сексът и градът“ Ким Катрал ще помогне на Мишел Трахтенберг да се превърне в състезателка по фигурно пързаляне. Филмът е екранизация по история на писателката Мег Кабът, чието име стои зад сценариите на популярната кинопоредица „Дневниците на принцесата”, а режисурата е поверена на британеца Тим Файуел. Актьорското съзвездие се допълва от Джоан Кюсак и звездата от сериала „Герои” Хейдън Пенетиър.

Мишел Трахтенберг се превъплъщава в ролята на умната Кейси Карлайл, която не иска повече да бъде зубрачката на гимназията, която никой не обича и мечтае да стане шампионка по фигурно пързаляне. Така въпреки плановете на амбициозната си майка (Джоан Кюсак), която настоява дъщеря й да продължи академичното си образование, тя решава да стане като момичетата, на които се възхищава – Ники, Тифани и Джен (Хейдън Пенетиер), нейната безскрупулна бъдеща конкуренция. Кейси трябва да направи труден избор – дали да разочарова майка си или да използва шанса си да тренира с бившата шампионка Тина (Ким Катрал).

Не пропускайте празничния концерт „Звездите на България – Най-големите хитове“ от 12.30 ч. и семейния филм „Ледена принцеса“ от 16.10 ч. по NOVA.