Не пропускайте началото на 8 февруари, събота, от 18.00 ч.

В ефира на DIEMA FAMILY на 8 февруари стартира премиерният сериал „Всяка твоя сълза“. Зрителите ще имат възможността да следят вълнуващата история с двоен епизод всяка събота и неделя от 18:00 часа.

Новата разтърсваща поредица ще разкаже историята на 18-годишната Джихан, която е щастлива първокурсничка в университета, когато изведнъж животът ѝ се преобръща. Въпреки крехката си възраст тя посреща заболяването си с мъдрост и с високо вдигната глава.  След всички премеждия, през които преминава, Джихан продължава да се бори и остава позитивна, въпреки трудностите.

 „Всяка твоя сълза“ съчетава тръпката от младата любов, тъгата от непреодолимите моменти и     непобедимата сила и вяра на семейството. С подкрепата на майка си болното момиче не спира да се бори за живота си. Непоколебимата решимост да не се отказват е важен урок, който показва, че не трябва никога да изоставяме надеждата в трудни моменти. Главната героиня е позитивна и посреща със сила и амбиция всяка пречка по пътя си.

Сюжетът на новия сериал по DIEMA FAMILY е базиран на истинската история на Ая Кито от Япония, която започва да си води дневник, след като на 15 години я диагностицират със заболяването спиноцеребеларна атаксия. Дневникът ѝ е публикуван 1986 година, малко преди смъртта ѝ на 25-годишна възраст. Ая се бори с болестта си в продължение на 10 години. Майка ѝ Шиока Кито публикува дневника, за да даде надежда на всеки, който се нуждае от силен дух, за да продължи да живее.

Как едно младо момиче живее с тежката диагноза цял живот? Как успява да запази позитивния си дух и да не се предаде, а да се бори за живота си?

Не пропускайте да се потопите в завладяващата история по действителен случай с епизодите на премиерния сериал „Всяка твоя сълза" от 8 февруари по DIEMA FAMILY – всяка събота и неделя от 18.00 ч.