На 25 февруари от 21.00 ч. започва трети сезон на Hell’s Kitchen

Продуцентът на шоуто Нико Тупарев гостува в студиото на „Здравей, България“, за да разкрие малко повече за предстоящата кулинарна надпревара в ефира на NOVA.

Готвачи със самочувствие и успешни кариери в битка за победа в новия сезон на Hell’s Kitchen България

„Шеф Виктор Ангелов е много повече от водещ в това предаване, защото това е неговото предаване. Принципно самият проект е замислен като ръкавица за Гордън Рамзи. Посещаваха ни английски и американски консултанти. Извън Гордън Рамзи, който е легенда, няма друг толкова правилно обаятелен и паднал на мястото си водещ, който да осъзнава реално точно каква е неговата роля. В това предаване той е най-важното. Той е учителят, менторът и човекът, който трябва да ги развие и е факт: след тези три месеца "интензивен курс" в Кухнята на Ада, участниците винаги намират професионална реализация за много по-високо заплащане", разказва Нико Тупарев.

„Емоции под налягане“ обещава новият сезон на Hell’s Kitchen

"Виктор приема като лична казуа – да промени отношението на българина към ресторантското готвене. Няма добър шеф в света, който да не е диктатор. С добро не става. Това те учи на ред", категоричен е продуцентът.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.