Кой от участниците ще покаже най-много хъс и ще стане топ готвачът в Кухнята на Ада, ще разберем от 25 февруари по NOVA

Шеф Виктор Ангелов е най-важната фигура в кулинарното състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen България. Той е учител и ментор на 18-те кандидати за титлата „Топ готвач“ и през следващите три месеца трябва да развие качествата и уменията, които са им нужни, за да работят в най-добрата професионална кухня, каквато е Hell’s Kitchen. Това  сподели продуцентът на най-горещото кулинарно шоу в българския ефир Нико Тупарев в студиото на „Здравей България“ по NOVA и добави, че създателите на Hell’s Kitchen определят Виктор Ангелов като един от най-добрите професионалисти - водещи на формата от всички страни, в които шоуто се излъчва.

Нико Тупарев: Hell’s Kitchen e като лагер за олимпийски надежди

Статистиката показва, че не само победителите във формата, но и всички участници в него след края на шоуто се реализират изключително успешно в своята кариера. Участието на Дани Спартак и Веселина Чилева в първите два сезона на Hell’s Kitchen България им позволи да направят хипер скок в кариерите си и в момента Чилева е су шеф в международна хотелска верига, а Дани Спартак сбъдна мечтата си и вече е собственик на ресторант.

„Емоции под налягане“ обещава новият сезон на Hell’s Kitchen

„Виктор Ангелов приема участието си в Hell’s Kitchen като лична кауза, за да повдигне завесата пред професионалната кухня и да промени отношението на българина към тази професия. Той ръководи с желязна ръка Кухнята на ада и всеки ден в шоуто показва, че да работиш в професионална кухня е като да си в казарма - нужна е педантичност, перфектна организация, изключителна дисциплина, отборен дух и овладяване на личните емоции“, казва още Тупарев и допълва, че само когато този ред и правила са налице могат да се изпълняват вечерните поръчки бързо и в срок, и да се приготвя храна без компромис в качеството за гостите в ресторанта. 

Броени дни остават до старта на третия сезон на Hell’s Kitchen България на 25 февруари, в който 18-те участници ще показват дали ще успеят да отговорят на високите изисквания на шеф Виктор Ангелов и кой от тях ще стигне до финала на шоуто. И мъжете и жените в Кухнята на Ада показват амбиция и силни характери, готови да се бият със зъби и нокти в кулинарната надпревара за голямата награда от 100 хиляди лева и договор в ресторанта на шеф Ангелов. 

На 25 февруари от 21.00 ч., само в ефира на NOVA, емоциите под налягане започват в третия сезон на Hell’s Kitchen България.

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.