Свеж хумор, много перипетии и забавни морски емоции очакват зрителите на NOVA този петък от 20.00 ч. с новия сериал All Inclusive, който започва със специален двоен епизод

Историята е за вълнуващо лятно приключение на две приятелски семейства. В една от главните роли е Ненчо Балабанов. С него разговаря Иво Тодоров.

„Надявам се, че сме напипали успешната формула. Това е най-важното условие. Според мен изначално е да има добър комедиен сценарий. Във всеки от диалозите е заложена комедията. Комедия се пише трудно, а още по-трудно се играе. Целта е да разсмееш зрителя с нещо ново, интересно. В нашия случай много близко до всеки един от нас. Имаше много импровизации. За мен това е второто условие, за да се получи хубава комедия. Когато избереш каста и гласуваш доверие на точните хора, е хубаво да им дадеш свободата да си изградят образа, а понякога да променят и диалога. Да имат творческа свобода, за да стане истинско. Смятам, че това свърши много добра работа и това ще си проличи във всяка една от сериите“, разказва актьорът.

Двойна доза комедия с „All Inclusive“ този петък по NOVA

„Снимките продължиха два месеца, а всички ние бяхме като едно голямо семейство. Изживяхме всички истории с голяма радост. За да направиш една история истинска, трябва да я изживееш. Надяваме се чрез нашите истории да мотивираме зрителите да откриват щастието в малките неща“, допълва той.

Любен Кънев и Ненчо Балабанов: Свързани от истинско All Inclusive приятелство

„Заглавието води към следното  – в живота, който живеем имаме включено абсолютно всичко. От големите любови и прекрасните моменти, от приятелството, през семейството, работата и хубавите неща, така и проблемите, спънките, които всеки от нас изживява и се налага да преодолява."

Не пропускайте старта на лятната комедия „All Inclusive“ този петък (28 февруари) от 20.00 ч., а след телевизионната премиера на сериала – всеки петък от 21.00 ч.

Повече информация може да откриете на сайта на NOVA и Facebook страницата на сериала.