Пред камерата на „На Кафе“ певицата сподели някои от спомените, запечатани върху корица на емблематичното списание

След завръщането си в България, нежната половинка от дует КариZма се срещна отново със сп. EVA за една специална корица, която феновете ще имат възможност да видят през април.

„Чувството е страхотно. Вече имам една красива корица на сп.EVA, която толкова обичам, а сега ще видим един паралел във времето - човек е различен във всеки етап от живота си. Искам да запечатам този толкова вълнуващ момент, свързан със завръщането ми”, каза Galia.

За органичния начин на живот

„Винаги искат от мен да съм сериозна, а това трудно ми се получава, но с подходящата музика, се случи. Може би съм по-зряла, по-мъдра и по-учтива. Това е английският характер, много се съобразявам с околните. Рециклирам. Обичам органичния начин на живот. Това изцяло ме е завладяло – всичко да е натурално. А това се пренася и в отношенията с хората”, разказа още певицата.

За „Като две капки вода”

„Най-щастлива съм на сцената. Това е нещото, което ме повика. Нищо друго не може да се сравни с това. Може би единствено, ако си влюбен. И то много влюбен. Иначе като кралица се чувствам, когато съм направила нещата както трябва. В случая с „Като две капки вода”- когато ми се получи образът, това е момент, в който избухват малки фойерверки. И знаеш, че се е получило. След „Като две капки вода” планирам да поработя върху собствения си образ и тогава ще започне едно ново начало”, сподели Galia.

Още за завръщането на Galia можете да видите в цялото видео от „На кафе”.