Кухненски роботи ще се състезават в оспорвания кулинарен дуел между двамата топ готвачи

Тази вечер от 21:00 часа по NOVA в Hell’s Kitchen България, в решаващия за седмицата епизод на горещото кулинарно състезание в българския ефир, зрителите на NOVA ще видят най-грандиозния кулинарен сблъсък от началото на шоуто досега. Суровият Лука ще се изправи срещу доброто момче Атанас в схватка за оцеляване в Hell’s Kitchen. Този, който не успее да се представи на ниво и да защити мястото си в Кухнята на Ада в оспорваната надпревара за 100-те хиляди лева ще се прости с куртката си завинаги. Ще видим люта схватка на две различни кулинарни вселени –  прилагане на противоположни подходи на двама амбицирани до крайност топ готвачи, които ще се изправят в титанична битка за показване на знания, опит и лидерски умения. В дуела на честта шеф Виктор Ангелов ще предизвика и възможностите им за комуникация в кухнята като ги принуди да се доверят на очите и устата си, но не и на ръцете си. Кой от двамата ще покаже повече сила на духа в епичната битка и ще съумее да извади на показ най-доброто от себе си за оставане в шоуто ще разберем след броени часове в ефира на NOVA.

Атанас се изправя в дуел за оцеляване в Hell’s Kitchen България

Добрият шеф трябва да разполага с широк набор от комплексни качества, сред които задължително е умението му да общува в кухнята, защото лошата комуникация може да провали и най-добрия ресторант. Ето защо шеф Виктор Ангелов ще тества двамата си топ готвачи си в Hell’s Kitchen дали притежават нужните качества, за да управляват собствена кухня. Те трябва да дават ясни инструкции на екипа си и да не позволяват някой да се отклонява от тях. И за да е максимално трудно предизвикателството, Лука и Атанас ще трябва да се доверят на отбора, а не на себе си. Дали обаче ще успеят да се развихрят кулинарно като само дават наставления и управляват дистанционно? Кой кухнески робот ще бъде по-успешен в ожесточения готварски дуел? Гледайте тази вечер в Hell’s Kitchen България.

Отборният дух ще е на изпитание тази вечер в Hell’s Kitchen България

Тихият и кротък Атанас, който работи дисциплинирано и майсторски в кухнята, ще се сблъска челно с Лука, свикнал да доминира над останалите готвачи с мускули и високи децибели. Решаващо за оставането им в Hell’s Kitchen България ще бъде представянето им по време на  дуела в Кухнята на Ада. Дали ще се справят с ръководните си постове в двете кухни или отново ще ги очакват саботажи и отсъствие на екипност по пътя към успеха? Едно е ясно – в едната кухня ще е налице повече неувереност и липса на респект от обикновено, докато в другата – силната мотивация за победа ще бъде заразна и това бързо ще се отрази на резултата в края на вечерта. Шеф Виктор Ангелов ще бъде безкомпромисен към своите готвачи, а към ВИП сепаретата ще летят специални поръчки. Каква ще бъде развръзката и кой ще си тръгне на финала ще разберем точно в 21:00 часа тази вечер по NOVA.

Кой ще бъде победител в напрегнатата битка? Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си