След хаотичното си и непрофесионално представяне той ще трябва да премери сили с Лука за мястото си в Кухнята на Ада

Тази вечер и двете кухни бяха под пълна пара заради специалните ВИП гости в двете сепарета –актьорите от All Inclusive и звездни певци. Червените не можеха да си поделят поръчките и работеха в пълен хаос, а сините се раздираха от постоянни конфликти и недоразумения. Вечерната резервация стана почти комична, когато червеният отбор беше настанена на ВИП масата на звездните певци от шеф Ангелов. Но това им костваше повторно приготвяне на вечерното меню, а Недялка беше изгонена заради неадекватно поведение. През това време Кухнята на сините се превърна в пълен цирк, а Ненчо Балабанов влезе на помощ да им мие тиганите.

Отборният дух ще е на изпитание тази вечер в Hell’s Kitchen България

Във финалната права червените се доближават до съвършенството и почнаха да издават перфектни ястия. Докато сините реализираха пълен провал до финала.

Лука е номиниран в Hell’s Kitchen България

Най-голямото разочарование за сините тази вечер беше Атанас, който не се справи с един обикновен омлет с гъби. Той направи поредица от елементарни грешки, а синият отбор трябваше да номинира двама за изгонване – Атанас и Цветомир.

Кой ще бъде победител в напрегнатата битка? Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21.00 по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.