Актрисата гостува тази сутрин в „На кафе”и разказа за участието си в сериала

 

Девора Уайлд, която влезе в ролята на PR специалист на болница „Св. Анастасия“ в „Откраднат живот: Системата“, е отгледана в семейството на лекари. Пред камерата на „На кафе” актрисата разказа за включването й в сериала и пътя в модната журналистика.

Интересът на Юлия към Пенев – поредният номер на Врабчев?

„Аз съм ходила и преди на кастинги, но този път си намерих моята роля. В сериала съм една доста стриктна журналистка, която се води от това да открива истината във всичко, което се случва. Аз самата съм учила модна журналистика, опитах с няколко стажа след завършването и си дадох сметка, че не обичам тази професия толкова, че да мина по цялата стълбичка от сгъването на дрехи до реалната журналистика”, разказа Девора Уайлд .

Дилеми и осуетени планове в „Св. Анастасия“

„Живяла съм дълги години в Лондон и там хората са по-усмихнати и ведри. Не смятам, че в България ме приемат като чужденка, просто хората имат повече въпроси към мен, но бариерите бързо падат. В моменти като този осъзнаваме колко силно се нуждаем от изкуството”, добави актрисата, която влиза в ролята на Юлия Боянова в най-успешния български медицински сериал. 

Още за Девора Уайлд в цялото видео от „На кафе”.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.