Актрисата беше виртуален гост в „На кафе”

“Ще ми липсва времето с колегите, макар че всеки от нас имаше нужда от почивка. Последните епизоди на „Откраднат живот” се снимаха хронологично, което определяше да сме повече време на снимачната площадка. Всеки един от нас подходи изключително сериозно и не се виждаше с други хора извън терен. Пазихме се”, разказва актрисата Гергана Стоянова дни след края на снимките на осмия сезон на „Откраднат живот“ в „На кафе“.

Тя загатна, че отношенията между нея и героя на Емил Марков - доц. Петър Захариев ще претърпят развитие, а забавните ситуации по време на снимки между тях двамата са често срещани.

Шокираща новина изкарва Мирослава извън кожата ѝ в „Откраднат живот: Системата”

Въпреки извънредното положение ежедневието на екранната д-р Поли Грънчарова не е напълно свободно. След края на снимките на девети сезон „Откраднат живот: Системата”, тя продължава да озвучава, а също така в момента е част от екипа на документален филм.

Многото ангажименти не тежат на Гергана, защото тя има желязна дисциплина. Гала разкри пред зрителите, че преди години настоящата актриса е имала желанието да влезе в армията. „Исках да бъда в армията, защото по някакъв много романтичен начин си представях, че ще ми се наложи да защитавам границите на България. Дори когато тренирах лека атлетика си мислех какво ще направя, ако се наложи да защитя някого”, спомня си актрисата. Тя признава, че спортът я е научил като се каже някаква заповед да я изпълнява. Затова и в момента истински цени работата на Щаба за борба с коронавируса.

Разкрития от миналото на д-р Наков в „Откраднат живот: Системата“

Защо шевната ѝ машина се казва Наталия, какво я е провокирало да започне уроци по китара и намира ли време за рисуване – гледайте в интервюто.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.