Актьорът Никола Мутафов и актрисата и сценарист на „Откраднат живот“ Здрава Каменова гостуваха в студиото на „Събуди се“

Те разказаха любопитни истории за взаимоотношенията си както на снимачната площадка, така и извън нея.

„Ние се познаваме отдавна. Учихме в НАТФИЗ и репетирахме заедно, въпреки че бяхме от различни класове. В един момент дори живеехме в съседни стаи“, разказва Здрава Каменова.

Гергана Стоянова за „Откраднат живот” и живота в извънредно положение

В „Откраднат живот: Системата“ героят на Никола Мутафов е изправен пред сериозна любовна дилема. „Д-р Пенев е в големи колебания. Случва му се нещо, което не е предполагал – говорим за любовната история с Юлия. Но всъщност истинската любов, която преживява, е тази с д-р Атанасова. Просто първата е по-ярка и цветна и го обърква…“, споделя актьорът.

Шокираща новина изкарва Мирослава извън кожата ѝ в „Откраднат живот: Системата”

„Аз много харесвам Девора и въпреки че играем замесени в любовен триъгълник, ако можехте да ни видите на снимачната площадка, щяхте да се изненадате как винаги сме заедно и не спираме да се смеем и забавляваме. Аз обичам героинята си. Идеята на сценарния екип беше да създадем един по-различен типаж. Сред уверените силни лекарки, които преживяват големи катарзиси. Да сложим сред тях една по-семпла жена, с по-ниско самочувствие, със своите страхове и трепети, които не смее да извади наяве. Мисля, че много жени могат да се припознаят в този образ“, разказва Здрава Каменова.

Разкрития от миналото на д-р Наков в „Откраднат живот: Системата“

„Сценарният екип на „Откраднат живот“ се състои от осем души. Изключителни професионалисти. Когато попаднах сред тях, те ме научиха да пиша за телевизия. Беше много трудно, интензивно и предизвикателно време за мен. Влязох в екипа в 20 епизод на първи сезон. Сценарият на „Откраднат живот: Системата“ продължава да се пише и сега, и е интересно да видим накъде ще ни отведе“, категорична е тя.

Повече новини ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на „Откраднат живот“ във Facebook, а всички епизоди можете да видите само в NOVA PLAY.