Топ готвачите ще се изправят един срещу друг в сблъсък за най-голямото отличие в Кухнята на Ада

Тази вечер в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA зрителите ще станат свидетели на началото на нова ера в оспорваното състезание. Майстори готвачи ще се борят ожесточено, за да получат най-високото отличие в Кухнята на Ада – черните куртки. По-малко от месец до финала на най-горещото световно кулинарно шоу в българския ефир само най-добрите останаха да се борят за голямата награда от 100 хиляди лева. Най-тежките битки тепърва предстоят пред великолепната седморка на шеф Виктор Ангелов в третия сезон на формата  – Недялка, Галя, Гергана, Реджеп, Цветомир, Георги и Атанас. Само шестима обаче ще продължат напред.

Михаела жертва отбора си и напусна Hell’s Kitchen България

Преди два месеца започнаха 19 участника, минаха през ада, за да останат най-способните седем. Всеки един от тях притежава качества, с които да преоделее жестоката конкуренция на останалите и да грабне мечтаната титла „най-добър професионален готвач на България 2020 г.“ Преди това обаче топ готвачите на шеф Ангелов ще трябва да заслужат най-желаното отличие в Hell’s Kitchen България – черните пагони. Един от тях ще отпадне и ще напусне завинаги Кухнята на Ада. Кой ще си тръгне тази вечер, ще се размине с най-високото признание и няма да получи мечтаното прозвище „шеф“ ще разберем тази вечер от 21:00 часа по  NOVA.

Ивайло: Научих много от съотборниците си в Hell’s Kitchen България

Схватката ще бъде титанична. Четирима мъже и три жени ще се изправят един срещу друг в индивидуален сблъсък на кулинарни техники, желание, въображение и умения. Топ готвачите ще покажат какво са научили и на какво са способни, за да спечелят своите черни куртки. Ще премерят емоционалната си издръжливост и здрави нерви, а не на последно място ще трябва и да покажат и личния си напредък в шоуто през изминалите два месеца. Ще бошуват емоции и сълзи ще се леят, но накрая шест от майсторите готвачи ще облекат черните куртки и ще се превърнат заслужено в Шефс. Гледайте довечера в новия епизод на Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA, за да разберете кой ще напусне Кухнята на Ада само на крачка разстояние от най-мечтаното отличие.

Гледайте Hell’s Kitchen България - всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Актуални новини ще откриете на уебсайта на Hell’s Kitchen България, както и на FB страницата на предаването.