В края на седмицата стават ясни финалистите в първия сезон на риалити формата

Тази събота и неделя от 20.00 ч. по NOVA, на крачка от финала, участниците в „Един за друг“ ще трябва да засвидетелстват силата на роднинските си отношения, както и голяма доза кураж в неочаквана задача, скрита в пълен мрак.

„Един за друг“ се сбогува с Калина и Емил

Миналата седмица Божидар и Деян отново се оказаха на елиминации, след като не успяха да се справят задоволително с поставените им задачи. Този път те се изправиха срещу Калина и Емил, като останалите двойки стратегически избраха пловдивчаните да напуснат вилата.

Стратегия и жертвоготовност в „Един за друг“ този уикенд по NOVA

Тази събота броят на участниците в женското изпитание се увеличава и дамите ще обединят сили с майките на своите половинки. Те ще трябва да постигнат консенсус и да дадат същите отговори на въпроси с повишена трудност, каквито предварително са дали мъжете. Ще бъдат ли единодушни дамите или свекървите наистина ще се окажат най-големия им кошмар? – ще стане ясно този уикенд в „Един за друг“.

Пореден неочакван обрат в „Един за друг“

Следващото предизвикателство ще покачи пулса на участниците и ще ги потопи в непрогледен мрак, оставени на първичните им страхове. Двойките ще трябва да познаят източника на заплахата и да покажат дали могат да владеят емоциите си. Кой ще се окаже по-смелият пол и готови ли са мъжете наистина на всичко в името на любовта към нежните си половинки?

В неделя предстои поредното изпитание за двойки, което ще изпита уменията за екипна работа, а след елиминациите ще станат ясни и финалистите в първия сезон на „Един за друг“.

Не пропускайте да разберете какво ще се случи в предаването тази събота и неделя, 2 и 3 май, в 20.00 ч. по NOVA.

Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и на сайта на предаването.