Ясни са финалистите в първия сезон на риалитито

През наелектризиращи емоции и среща с най-големите си страхове преминаха двойките в „Един за друг“ този уикенд. След много оспорвани битки и значителна мотивация за победа, Божидара и Деян напуснаха надпреварата след елиминация срещу Анселита и Мартин. Двете двойки получиха равен брой гласове, но по-ниският резултат в генералното класиране определи „мецаните“ да се разделят с приключението метри преди финала.

Смелост и роднински връзки в „Един за друг“ този уикенд по NOVA

В женското предизвикателство Божидара показа истинска семейна идилия в отношенията със свекърва си. Двете дами бързо стигаха до консенсус и дадоха необходимия брой верни отговори, за да спечелят заложената сума. След това Деян се превърна в истински супергерой, като не позволи непознатото съдържание на контейнерите в тъмната стая да разклатят драматично пулса му.

„Един за друг“ се сбогува с Калина и Емил

Амбицирани да стигнат до финала, Божидара и Деян се впуснаха с огромно желание и отдаденост в неделното предизвикателство за двойки. В него трябваше да наредят гигантска кръстословица и да открият скрита дума за 45 минути, свързани от въжен механизъм. Въпреки че два пъти сменяха стратегията си по време на изпитанието, Божидара и Деян не успяха да се справят навреме със сложната задача и се оказаха втората номинирана двойка.

„За нас участието ни в „Един за друг“ бе едно страхотно и определено много различно преживяване, което никога няма да забравим. Надали някога през живота си отново ще имаме така възможност заедно да участваме в подобно предаване и да имаме такива изживявания,“ споделиха Божидара и Деян виртуално в „На кафе“. „В последните предизвикателства кръстословицата наистина ни затрудни. Не ни достигна физическата подготовка, може би бяхме подценили тази част от играта.“ 

Пореден неочакван обрат в „Един за друг“

За победа следващата седмица ще се борят Пламен и Елена, Искра и Йордан и Анселита и Мартин, а изпитанията, които ги очакват, ще бъдат достойни за завършек на любовното приключение. Какви ще са те, не пропускайте да разберете в грандиозния финал на риалити формата „Един за друг“ на 9 и 10 май, от 20.00 ч. по NOVA.

Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и на сайта на предаването.