Водещият гостува в „На кафе” и разкри какво могат да очакват зрителите този уикенд

Броени дни преди големия финал на „Един за друг“, усмихнатият водещ на предаването Емо Чолаков гостува в „На кафе“, където сподели интересни факти и впечатления от най-позитивния риалити формат в българския телевизионен ефир.

„Колкото повече напредва форматът, толкова по-невъзможни стават изпитанията”, коментира Емо Чолаков и признава, че самият той е пробвал да премине през две трети от предизвикателствата. 

„Един за друг“ с грандиозен финал този уикенд по NOVA

Този уикенд двойките ще се изправят пред заключителните изпитания в играта, които ще тестват способността им за бърза мисъл, съобразителност, жертвоготовност и синхрон. Как ще се справят с тях, гледайте тази събота от 20:00 ч. по NOVA.

„Гениален кастинг – такива истински връзки, толкова истинска любов”, споделя Чолаков и е категоричен, че няма фаворити, защото е обикнал всички двойки. 

Божидара и Деян отпаднаха от „Един за друг“ на крачка от финала

„Няма да повярвате на какво са способни нашите участници! На финала силите им ще бъдат тествани до краен предел, а част от тях ще покажат постижения отвъд границите на човешките възможности. Целта на всяко едно изпитание през сезона е била да покаже колко е силна връзката на двойката и че са направени един за друг”, допълва водещият.

Цялото интервю с Емо Чолаков може да видите във видеото от „На кафе“.

Не пропускайте финала на „Един за друг” тази събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA

Повече информация за „Един за друг“ ще откриете във Facebook страницата, както и на сайта на предаването.