След тежка и героична 4-часова битка и неочаквана контузия, Искра и Йордан и Елена и Пламен избраха да споделят първото място и спечелената сума в играта

Големите победители гостуваха в студиото на „На кафе“, за да разкажат за емоциите си от изключително трудната, но заслужена победа и за преживяванията си в най-романтичното риалити в българския телевизионен ефир.

„Имаше изпитания, които бяха много забавни, но имаше и такива, които бяха страшни и трудни. Изпитанието с тъмната стая не ме затрудни. Не знаейки какво има вътре, ми беше по-лесно. Казах си: „Каквото и да е, ще го пипна!“ Ако предполагах, че има змии, нямаше да ги докосна“, разказва Йордан. 

Две двойки са големите победители в „Един за друг“

За решаващата битка

„Финалът беше изключително труден, изискващ. И двете двойки бяхме стигнали абсолютния си предел. Смятам, че единственият рационално мислещ човек в този момент беше Изи. И, да, това, което те направиха, е невероятно. Малко хора биха предложили да споделят победата“, категоричен е Пламен.

„Постъпихме по този начин, защото беше най-честно. Ели и Пламен също дадоха всичко от себе си в играта. Сега всички двойки от „Един за друг“ си имаме група във Facebook, в която поддържаме връзка и споделяме различни забавни моменти от ежедневието си“, категоричен е Йордан.

„Трябваше да дадем всичко от себе си. Дори и да не бяхме спечелили, ако сме дали пример на децата си, че не трябва да се отказват и че трябва да направят всичко възможно, за да постигнат това, което желаят, значи сме се справили добре. Няма двойка от „Един за друг“, с която не бихме останали приятели. Единствено физическата дистанция би ни попречила да се срещаме по-често“, смята Елена.

Емо Чолаков: Финалът на „Един за друг” ще е зрелищен

За решението да се впуснат в предизвикателството „Един за друг“

„Една вечер гледахме филм и случайно видяхме анонса за кастинга. Дани каза: „Защо да не участваме? Искаш ли?“ Попълнихме анкетата и беше наистина уникално преживяване, което ще ни остави спомен за цял живот. Всички двойки си паснахме много добре, а най-трудните моменти бяха, когато някой трябваше да напусне“, сподели Искра.

„При нас Ели беше много скептична, защото очакваше едно стандартно риалити“, разказва Пламен. „По време на кастингите обаче продукцията успя да промени мнението ми. Изпълниха всичко, което бяха казали, и предаването беше много позитивно“, категорична е Ели.

„Един за друг“ с грандиозен финал този уикенд по NOVA

За оползотворяването на голямата награда

„Ние ще инвестираме парите в образованието на децата си“, споделиха Ели и Пламен.

„Тъй като съм завършила "Здравословно хранене за деца" – смятаме да отворим център за здравословно хранене. Надявам се да бъде от полза. В момента подготвям и книга на тази тема“, разкри Искра.

Още за тайното и много романтично предложение за брак, което Йордан организира за своята любима жена и много забавни истории от живота на двойките-победители в състезанието „Един за друг“, гледайте във видеото на „На кафе“.